PluimveePlan, de complete software voor de pluimveehouderij

Het vastleggen van stalgegevens is voor veel pluimveehouders een dagelijkse bezigheid. Toch vraagt het in veel gevallen veel tijd en nauwkeurige verwerking om alle gegevens te registreren en inzichtelijk te maken. Pluimvee Plan maakt het beheer van stalgegevens eenvoudig en overzichtelijk. 

Specifieke bedrijfsinformatie duidelijk in zicht

Pluimvee Plan is ontwikkeld in nauwe samenwerking met pluimveehouders en sluit daardoor direct aan bij noodzakelijkheden en voorkeuren in de markt. De koppeling met meet- en regeltechnische toepassingen in en om de stal zorgen voor een actuele overzicht op ieder moment.

 

Alles gekoppeld…

  • Broederij
  • Voerleverancier
  • Resultaten
  • Uitval
  • Kosten
  • Afnemers

Logo-PluimveePLANStalgegevens inzichtelijk

Wilt u duidelijke rapportage van uw pluimveebedrijf en uw stalgegevens online beschikbaar stellen aan leveranciers als broederij, voerleverancier of eierafnemer?
Wij laten u graag ons PluimveePlan een zien.

Connexxt en DynamicBizz

hand-on-brain-neuroscientist

Voor onze software maken we gebruik van een krachtige kern die we hebben ontwikkeld. Dit ‘hart’ van onze software noemen we DymamicBizz. De stroom van acties binnen onze software programmeren we met Connexxt, een overzichtelijke wijze waar uw medewerkers ook zelf mee aan de slag kunnen.

Uw voordeel

network-penetration

Doordat wij al onze software ontwikkelen vanuit één basis, bent u zeker van een optimale werking ervan. Nieuwe ontwikkelingen hoeven maar een keer ingepast te worden en worden zo beschikbaar voor iedereen die van onze software gebruik maakt.

Zelf programmeren?

Touchscreen-Cloud

Ja! Met Connexxt bieden wij software waarbij het niet nodig is om in lastige programmeertaal te werken en toch zelf bepaalde workflows te programmeren. De ‘blokjes’ in onze software maken dat mogelijk.

Daag ons uit

3 + 9 =

Contact

Logo-Rope-WITRope Solutions BV
Paxtonstraat 4B
8013 RP Zwolle

Tel: 038 777 9830
Email: info@ropesolutions.nl
Maandag – Vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag – Zondag: Gesloten

Veilige download hulp op afstand: