Een App maakt software mobiel

Bij het ontwikkelen van een app staat, net als bij veel andere softwareproducten, het gebruikgemak voorop. Dat is logisch want de gebruiker ervan wil vlot tot het gewenste resultaat komen. Rope ontwikkelt apps als losstaande toepassingen, maar ook als aanvulling of uitbreiding op bestaande software.

Ideale ondersteuning voor managementinformatie

Wist u dat er naast apps voor de bekende appstore en playstores ook mogelijkheden zijn om een webbased app te maken? Op deze manier is een app nog makkelijker te realiseren. Zeker voor apps die uw bedrijfsprocessen ondersteunen is dit een goede mogelijkheid. We vertellen u er graag meer over.

App’s voor iedere ‘Play- en Appstore’

  • Amobiele platformsndroid
  • iOS
  • Windows Phone

SalesLRIntuïtief werken, meer resultaat

Met SellView zette Rope een sterke stand-alone sales app op de markt. Met de OmniCuro-app maakte Rope het voor akkerbouwers mogelijk om op ieder moment inzicht te krijgen in de klimaatgegevens van hun opslag.
Wat voor app zou u verder helpen?

Connexxt en DynamicBizz

hand-on-brain-neuroscientist

Voor onze software maken we gebruik van een krachtige kern die we hebben ontwikkeld. Dit ‘hart’ van onze software noemen we DymamicBizz. De stroom van acties binnen onze software programmeren we met Connexxt, een overzichtelijke wijze waar uw medewerkers ook zelf mee aan de slag kunnen.

Uw voordeel

network-penetration

Doordat wij al onze software ontwikkelen vanuit één basis, bent u zeker van een optimale werking ervan. Nieuwe ontwikkelingen hoeven maar een keer ingepast te worden en worden zo beschikbaar voor iedereen die van onze software gebruik maakt.

Zelf programmeren?

Touchscreen-Cloud

Ja! Met Connexxt bieden wij software waarbij het niet nodig is om in lastige programmeertaal te werken en toch zelf bepaalde workflows te programmeren. De ‘blokjes’ in onze software maken dat mogelijk.

Daag ons uit

14 + 6 =

Contact

Logo-Rope-WITRope Solutions BV
Paxtonstraat 4B
8013 RP Zwolle

Tel: 038 777 9830
Email: info@ropesolutions.nl
Maandag – Vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag – Zondag: Gesloten

Veilige download hulp op afstand: