Ontwikkel uw eigen business hardware

Wij maken hardware. Steeds meer apparaten en gebruiksartikelen bevatten hardware, een onderdeel dat in combinatie met passende software een stukje intelligentie meegeeft aan het product. Dat kan aan- of besturing zijn, maar in veel gevallen ook meting en informatieverzameling op basis van onder andere sensoren.

Kwaliteit die zich uit in effectiviteit en betrouwbaarheid

Rope ontwikkelde een krachtige basis welke als uitgangspunt genomen kan worden voor uiteenlopende projecten. Dit stabiele platform kenmerkt zich door zijn modulaire opzet waarmee de toepassing voor bedrijven en producten flexibel is. Net als bij onze software ontwikkeling maken we bij onze hardware gebruik van modules en componenten die we naar wens kunnen combineren. Hierdoor bieden wij een efficiënte hardware ontwikkeling aan met oog voor uw budget.

 

Van printplaat tot touchscreen

  • Printplaten
  • PCB Assemblage
  • Besturing
  • Sensortechniek
  • Touch(screen) technologie
  • Prototyping en testing

SimonWilms-Boerderij - 3Bedrijven innoveren met hardware

Akkerbouwbedrijven, productiebedrijven en MKB ontdekken dat automatisering van hun bedrijfsprocessen een grote stap is naar een toekomstbestendige onderneming.

Connexxt en DynamicBizz

hand-on-brain-neuroscientist

Voor onze software maken we gebruik van een krachtige kern die we hebben ontwikkeld. Dit ‘hart’ van onze software noemen we DymamicBizz. De stroom van acties binnen onze software programmeren we met Connexxt, een overzichtelijke wijze waar uw medewerkers ook zelf mee aan de slag kunnen.

Uw voordeel

network-penetration

Doordat wij al onze software ontwikkelen vanuit één basis, bent u zeker van een optimale werking ervan. Nieuwe ontwikkelingen hoeven maar een keer ingepast te worden en worden zo beschikbaar voor iedereen die van onze software gebruik maakt.

Zelf programmeren?

Touchscreen-Cloud

Ja! Met Connexxt bieden wij software waarbij het niet nodig is om in lastige programmeertaal te werken en toch zelf bepaalde workflows te programmeren. De ‘blokjes’ in onze software maken dat mogelijk.

Daag ons uit

14 + 3 =

Contact

Logo-Rope-WITRope Solutions BV
Paxtonstraat 4B
8013 RP Zwolle

Tel: 038 777 9830
Email: info@ropesolutions.nl
Maandag – Vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag – Zondag: Gesloten

Veilige download hulp op afstand: