Sellview, de snelste sales-app

Sellview is een onmisbare app voor verkopers en managers van salesteams. De snelle app genereert automatisch cijfers en statistieken voor de verkoopmanager en het managementteam. Vergelijk cijfers en statistieken met elkaar en bepaal jouw verkoopstrategie op basis van jouw persoonlijke verkoopresultaten.

Rapporteer op basis van een aantal meerkeuzevragen.

Bepaal zelf de relevante vragen om de Sellview app op maat te maken. SellView is een slimme keuze voor elk bedrijf met 2 of meer buitendienstmedewerkers. Ongeacht de grote en de branche. We richten de app namelijk in voor jouw bedrijf en markt.

 

Klik, kies, klaar…

  • Top-10 klanten
  • Omzetgroei
  • Potentiële klanten
  • Management rapportage
  • Statistieken

Schermafbeelding 2017-02-24 om 17.07.11Snelle verkoper?

Beheer alle verkoopcontacten, monitor vorderingen en verkoopresultaten zonder tijdsverlies, met Sellview.

Connexxt en DynamicBizz

hand-on-brain-neuroscientist

Voor onze software maken we gebruik van een krachtige kern die we hebben ontwikkeld. Dit ‘hart’ van onze software noemen we DymamicBizz. De stroom van acties binnen onze software programmeren we met Connexxt, een overzichtelijke wijze waar uw medewerkers ook zelf mee aan de slag kunnen.

Uw voordeel

network-penetration

Doordat wij al onze software ontwikkelen vanuit één basis, bent u zeker van een optimale werking ervan. Nieuwe ontwikkelingen hoeven maar een keer ingepast te worden en worden zo beschikbaar voor iedereen die van onze software gebruik maakt.

Zelf programmeren?

Touchscreen-Cloud

Ja! Met Connexxt bieden wij software waarbij het niet nodig is om in lastige programmeertaal te werken en toch zelf bepaalde workflows te programmeren. De ‘blokjes’ in onze software maken dat mogelijk.

Daag ons uit

7 + 10 =

Contact

Logo-Rope-WITRope Solutions BV
Paxtonstraat 4B
8013 RP Zwolle

Tel: 038 777 9830
Email: info@ropesolutions.nl
Maandag – Vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag – Zondag: Gesloten

Veilige download hulp op afstand: