Maatpak voor software

Wij maken software. Dat doen we voor verschillende platformen en uiteenlopende markten. Hiervoor hebben we een methode ontwikkeld waarmee we vlot kunnen schakelen en bouwen. Deze slimme ICT-architectuur maakt dat aan uw ‘maatpak voor software’ een verrassend voordelig prijskaartje hangt.

Flexibiliteit die past bij de dynamiek van ondernemen

Door modulair uw software te bouwen geniet u van de beste pasvorm, hoge kwaliteit en gebruikersgemak. We beginnen met het maken van een flowchart waarmee we uw bedrijfsprocessen een plaats geven binnen de informatiestroom. Dit doen we zo, dat de workflows per gebruiker aan te passen zijn, passend bij zijn of haar specifieke taken binnen uw onderneming.

 

Geen platform is ons vreemd…

  • Windows
  • Android
  • iOS
  • Windows Phone
  • Linux

Onze markt specifieke software…

TNO-business-intell-Rop-solutionsOplossingen voor ieder bedrijf

Specifieke bedrijfsprocessen vragen om passende oplossingen. Rope Solutions ontwikkelt software voor o.a. TNO Ballistics.
Vertel ons over uw bedrijfsprocessen, dan laten wij zien waar onze software van toegevoegde waarde is.

Connexxt en DynamicBizz

hand-on-brain-neuroscientist

Voor onze software maken we gebruik van een krachtige kern die we hebben ontwikkeld. Dit ‘hart’ van onze software noemen we DymamicBizz. De stroom van acties binnen onze software programmeren we met Connexxt, een overzichtelijke wijze waar uw medewerkers ook zelf mee aan de slag kunnen.

Uw voordeel

network-penetration

Doordat wij al onze software ontwikkelen vanuit één basis, bent u zeker van een optimale werking ervan. Nieuwe ontwikkelingen hoeven maar een keer ingepast te worden en worden zo beschikbaar voor iedereen die van onze software gebruik maakt.

Zelf programmeren?

Touchscreen-Cloud

Ja! Met Connexxt bieden wij software waarbij het niet nodig is om in lastige programmeertaal te werken en toch zelf bepaalde workflows te programmeren. De ‘blokjes’ in onze software maken dat mogelijk.

Daag ons uit

6 + 4 =

Contact

Logo-Rope-WITRope Solutions BV
Paxtonstraat 4B
8013 RP Zwolle

Tel: 038 777 9830
Email: info@ropesolutions.nl
Maandag – Vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag – Zondag: Gesloten

Veilige download hulp op afstand: