TransportPlan: Software voor handel en transport

Mensen die dagelijks voor hun werk afhankelijk zijn van software, stellen hoge eisen aan de programma’s die ze gebruiken. En terecht. De mate van efficiëntie en gebruiksgemak vormen de basis van resultaat, vertrouwen en werkplezier.

De winst van doordachte software

Een voorbeeld van software door Rope ontwikkeld, is TransportPlan. Dit alles-in-1-pakket bevat alle administratie, beheer en rapportage mogelijkheden waar bedrijven in de sector handel en transport mee te maken krijgen. Van inkoop tot facturatie en van planning tot lab-registratie. De software is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een mesthandels en transportbedrijven en vormt zo een totaaloplossing, specifiek voor de markt ‘losgestort’.

 

De totaaloplossing vanaf €75 p/m

  • Order- en verkoopadministrate
  • Logistiek & Planning
  • Resultaten integratie laboratoria en RVO

Logo-TransportPLANStap nu over op TransportPlan

Veel handel- en transportbedrijven kennen de frustratie van administratie. In- en verkoop staan vaak los van elkaar, terwijl wet- en regelgeving vraagt om gedetailleerde registraties. TransportPlan is het slimme totaalpakket voor transport en handel.

Connexxt en DynamicBizz

hand-on-brain-neuroscientist

Voor onze software maken we gebruik van een krachtige kern die we hebben ontwikkeld. Dit ‘hart’ van onze software noemen we DymamicBizz. De stroom van acties binnen onze software programmeren we met Connexxt, een overzichtelijke wijze waar uw medewerkers ook zelf mee aan de slag kunnen.

Uw voordeel

network-penetration

Doordat wij al onze software ontwikkelen vanuit één basis, bent u zeker van een optimale werking ervan. Nieuwe ontwikkelingen hoeven maar een keer ingepast te worden en worden zo beschikbaar voor iedereen die van onze software gebruik maakt.

Zelf programmeren?

Touchscreen-Cloud

Ja! Met Connexxt bieden wij software waarbij het niet nodig is om in lastige programmeertaal te werken en toch zelf bepaalde workflows te programmeren. De ‘blokjes’ in onze software maken dat mogelijk.

Daag ons uit

15 + 8 =

Contact

Logo-Rope-WITRope Solutions BV
Paxtonstraat 4B
8013 RP Zwolle

Tel: 038 777 9830
Email: info@ropesolutions.nl
Maandag – Vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag – Zondag: Gesloten

Veilige download hulp op afstand: